Concert Santa Espina

En el Teatre Musical de Barcelona, fa uns dies va  acollir la representació de l'obra lírica " La Santa Espina " , amb dramatúrgia d'Àngel Guimerà i música d'Enric Morera , amb motiu de la designació de la ciutat comtal com a capital d...e la Sardana 2014. Segons va informar la Federació Sardanista de Catalunya , " La Santa Espina " es va escoltar en versió concert a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès , dirigida pel seu titular , Rubén Gimeno , amb la mezzosoprano Anna Alàs , el tenor David Alegret i el baríton Enric Martínez - Castignani , així com la coral Polifònica de Vilafranca .

 

Va ser estrenada el 1907 , " La Santa Espina " ha estat molt poc representada des de llavors , i ara s'emmarca en les més de 100 activitats previstes per l'any en què Barcelona serà capital de la Sardana . La intenció de la capital de la Sardana és convertir durant un any a una població del territori català en punt de trobada per al món de la sardana i la dansa catalanes, així com per a la resta de la societat.

 

La representació de " La Santa Espina " va comptar amb l'assistència del conseller de Cultura de la Generalitat , Ferran Mascarell , així com de les màxims representants de les associacions sardanistes de Catalunya.

Escribir comentario

Comentarios: 0